De organisatie
CKO de Ark biedt kinderopvang vanuit een Christelijk perspectief in Urk, Huizen, Capelle aan de IJssel, Delft, Gemeente Lopik. Onze professionele en enthousiaste medewerkers zijn nauw betrokken bij onze christelijke identiteit. CKO de Ark biedt peuteropvang, hele dagopvang en buitenschoolse opvang aan kinderen van 0-12 jaar.

De locatie
Kinderdagverblijf De Groene Ark

Een kleinschalig kinderdagverblijf met een huiselijke sfeer, middenin de dorpskern van Lopik, zo zou je kinderdagverblijf De Groene Ark het best kunnen omschrijven! Onze spontane en creatieve pedagogisch medewerkers staan elke dag klaar om de kinderen een fijne dag op de opvang te bezorgen. Welke leuke activiteiten staan vandaag op het programma?

De job

De leukste activiteiten bedenken, dat is wat het hechte team van kinderdagverblijf De Groene Ark het liefste doet! Onze pedagogisch medewerkers werken vanuit een protestants christelijke levensvisie en beschouwen ieder kind als uniek. Naast dat we veel spelen en leren op de groep, trekken we er ook regelmatig op uit. Zo gaan we vaak met de bolderkar naar de supermarkt om de hoek of gaan we de eendjes voeren. Ook gaan we vaak op bezoek bij de bibliotheek in Lopik. Hier kunnen de kinderen niet alleen een spannend verhaal voorgelezen worden, maar ook zelf een leuk boek uitzoeken.

Wij zoeken iemand die ons team in Lopik wil komen versterken. Je werkt 27 uur bij het KDV, en de dagen die je werkt zijn maandag, dinsdag en donderdag.
Tijdens teamvergaderingen draag je een stukje kennis over, betreffende verschillende onderwerpen met het thema pedagogiek. Daarnaast ben je extra verantwoordelijk voor het pedagogisch klimaat op de locatie. Je voert in samenwerking met de teamleider en collega’s van het pedagogisch team, pedagogische besprekingen met verschillende groepen op het KDV.

We horen graag waarom jij denkt dat je geschikt ben voor deze functie!

De verantwoordelijkheden

 • Je begeleidt de kinderen zowel in groepsverband als individueel en je stimuleert hun ontwikkeling.
 • Je bent verantwoordelijk voor de opvang, begeleiding en verzorging van een groep kinderen.
 • Je bent initiatiefrijk als het gaat om het ontwikkelen en uitvoeren van dagelijkse activiteiten.
 • Je draagt zorg voor een veilig klimaat in de groep, zodat de kinderen zich optimaal kunnen ontplooien.
 • Je neemt voor een deel de taken van ouders/verzorgers over, zodat het bieden van kwaliteit, verantwoord werken en veiligheid vanzelfsprekendheden voor je moeten zijn.
 • Je onderhoudt een goed contact met ouders/verzorgers.
 • Je neemt deel aan werk- en teambesprekingen en je woont ouderavonden en studiedagen bij.
 • Je zorgt dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen via vakliteratuur en studiedagen van CKO de Ark.

Het profiel

 • In het bezit van een geldig diploma op mbo- of hbo niveau, conform de wet die de kinderopvang stelt.
 • Je hebt plezier in een actieve en creatieve omgang met kinderen en hebt daar ook (werk-) ervaring mee.
 • Naast een ondernemende en flexibele instelling beschik je over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt een kind- en servicegerichte houding, bent stressbestendig en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • Als je ook nog over een dosis humor en talenten beschikt, nodigen wij je uit om te solliciteren.

De beloning
Naast een mooi salaris conform de CAO Kinderopvang (bruto fulltime salaris tussen € 2047 en €2793) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt CKO de Ark je een zelfstandige baan in een stimulerende werkomgeving. Verder biedt CKO de Ark medewerk(st)ers KDV de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse cursussen en workshops zoals een EHBO cursus en een BHV training.

En? Zullen we kennismaken?
Ben je enthousiast na het lezen van onze vacature? Leuk! Dan komen we graag met je in contact. Solliciteren kan via het sollicitatieformulier of bel naar 06-50440663

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *