Kindcentrum de Groene Ark

Ieder kind telt bij CKO de Ark

In Lopik biedt Kindcentrum de Groene Ark kinderopvang voor kinderen van 0 – 13 jaar.
De Groene Ark is gevestigd op de Emmalaan 66 te Lopik. Wij bieden op die locatie:

  • kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar
  • buitenschoolse opvang voor 4 – 13 jarigen
  • peuteropvang voor 2,5 – 4 jarigen

Kindcentrum de Groene Ark

De Groene Ark is een gezellig kinderdagverblijf met huiselijke sfeer. Er wordt gewerkt vanuit een protestants christelijke levensvisie, met als uitgangspunt dat ieder kind uniek is. Ons doel is de opvoeding thuis, de educatie op school (voor de 4+ kinderen) en de opvang op elkaar aan te laten sluiten. Plaatselijk hebben we een goede samenwerking met de christelijke basisscholen van de SPCOL. De BSO in Lopik is gevestigd in de naast gelegen basisschool de Regenboog.

Een doorgaande lijn in de opvang dus: broertjes / zusjes uit beide leeftijdsgroepen zien elkaar en kunnen ook samen weer opgehaald worden. De opvang vindt plaats in een vertrouwde eigen ruimte met dezelfde kinderen en vaste pedagogisch medewerkers. Elke donderdagmiddag is er peutergym bij de Groene Ark.

Informatie over onze opvang, oa de openingstijden, vindt u in de informatiebrief in de rechterkolom.
Wanneer u kosteloos een dag(deel) wilt ruilen kunt u dit aanvragen via het volgende formulier.

Professioneel en betrokken

De medewerkers van de Groene Ark zijn meelevend christen en nauw betrokken bij de christelijke identiteit van de opvang. Ze zijn professioneel opgeleid en werken op basis van een gedegen pedagogisch beleid.
Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van de kinderen.
Onze werkplannen ziet u hiernaast bij de downloads.

Kosteloos kennismaken?

We nodigen u graag uit om een keer te komen kijken bij de Groene Ark. U kunt uw kind kosteloos 2 dagdelen laten ‘sfeerproeven’. Neem dan contact op met één van onze medewerkers op 06 – 10 82 77 55 of lopik@ckodeark.nl. De teamleidster maakt graag met u een afspraak voor een informatief gesprek. Een rondleiding hoort ook tot de mogelijkheden. Deze kunt u hier ook online aanvragen.

Kinderopvang duur?

Onze tarieflijst staat hiernaast.
Kinderopvang is goedkoper dan u denkt. Als u recht heeft op toeslag kinderopvang is deze voor het 1e kind al gauw 80%. Bij een 2e kind kan dat oplopen tot 90%. Op onze locatie kunt u rekenvoorbeelden inzien. We kunnen u ook helpen met een persoonlijke proefberekening. Deze kunt u ook zelf maken via de site van de Belastingdienst.

Overige informatie

LRKP nummers:
KDV de Groene Ark : 134007232
BSO de Groene Ark  : 123190836

Klik hier voor het inspectierapport van het KDV
Klik hier voor het inspectierapport van de BSO

© Copyright - CKO de Ark KvK: 60.64.34.12