BSO Eben Haëzer in Capelle aan de IJssel

Ieder kind telt bij CKO de Ark

In Capelle aan de IJssel biedt CKO de Ark buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 – 13 jaar bij de Eben Haëzer School.
Ieder kind is welkom.

BSO Eben Haëzer

BSO Eben Haëzer is een samenwerking van de Eben Haëzer School met CKO de Ark. In samenwerking met school organiseren we opvang die aansluit bij de identiteit van de school. Zo sluiten de opvoeding thuis, de educatie op school en de opvang buiten schooltijd op elkaar aan.

Wat bieden we?

Professionele opvang vanuit een christelijke levensovertuiging.  Hierbij worden steeds bewust keuzes gemaakt voor activiteiten en thema’s die passen bij onze identiteit. Dat betekent dat wij uit de Bijbel lezen, en vertellen we met behulp van bijbelse prentenboekjes. Ook bidden en danken we voor en na het eten met de kinderen. We zingen bijbelse liedjes met ze. We geloven dat God van ons houdt en dat we zijn kinderen mogen zijn. God is heel belangrijk in ons leven.
In de kolom hiernaast wordt binnenkort onze informatiebrief geplaatst. Daarin staan de openingstijden en andere relevante informatie.
Wanneer u een dag wilt ruilen kunt u gebruik maken van het volgende formulier.

Professioneel en betrokken

De medewerkers van BSO Eben Haëzer  zijn meelevend christen en nauw betrokken de school en bij de christelijke identiteit van de BSO. Ze zijn professioneel opgeleid en werken op basis van een gedegen pedagogisch beleid. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van de kinderen. In goed ingerichte ruimtes worden kinderen op een veilige en sfeervolle manier opgevangen.
Ons werkplan vindt u bij de downloads rechts.

Kosteloos kennismaken?

We nodigen u graag uit om een keer te komen kijken op BSO Eben Haëzer. U kunt uw kind kosteloos 2 dagdelen laten ‘sfeerproeven’. Neem dan contact op met één van onze medewerkers op 06 54 22 04 83 of info@ckodeark.nl. De teamleidster maakt graag met u een afspraak voor een informatief gesprek en als u dat wilt een rondleiding. Dit kunt u ook online aanvragen via dit formulier.

Kinderopvang duur?

Onze tarievenbrochure kunt u in de kolom hiernaast downloaden.
Kinderopvang is goedkoper dan u denkt. Als u recht heeft op toeslag kinderopvang is deze voor het 1e kind al gauw 80%. Bij een 2e kind kan dat oplopen tot 90%. Op onze locatie kunt u rekenvoorbeelden inzien. We kunnen u ook helpen met een persoonlijke proefberekening. Deze kunt u ook zelf maken via de site van de Belastingdienst.

Overige informatie

LRKP nummer van BSO Eben Haëzer: 311707440
Klik hier voor het inspectierapport.

Duikerlaan 402
2903AC Capelle ad IJssel

degroteprins@ckodeark.nl

06 – 54 22 04 83

Downloads

BSO Eben Haëzer heeft hetzelfde team als BSO de Grote Prins in Delft.

© Copyright - CKO de Ark KvK: 60.64.34.12