Eikenboom

Vijgenboom

Kinderopvang Huizen

Ieder kind telt bij CKO de Ark

In Huizen bieden we bij diverse kindcentra peuteropvang en buitenschoolse opvang. Ieder kind is welkom.

VCPBO Ichthus, locaties

Onze locaties zijn het resultaat van de samenwerking tussen schoolvereniging VPCBO Ichthus en CKO de Ark. In samenwerking met de scholen organiseert CKO de Ark opvang die aansluit bij de identiteit van de school. Zo sluiten de opvoeding thuis, de educatie op school en de opvang buiten schooltijd op elkaar aan.

We bieden momenteel opvang aan op 2 locaties in Huizen:
De Eikenboom in basisschool de Ark De Vijgenboom in de Kruiskerk bij de Beatrixschool.

Wat bieden we?

* peuteropvang voor 2½ – 4 jarigen, ’s ochtends.
* buitenschoolse opvang voor 4 – 13 jarigen, naschoolse opvang en vakantieopvang.

Hierbij worden steeds bewust keuzes gemaakt voor activiteiten en thema’s die passen bij de christelijke identiteit. Dat betekent dat wij uit de Bijbel lezen, en hierover vertellen met behulp van bijbelse prentenboekjes. Ook bidden en danken we voor en na het eten met de kinderen. We zingen bijbelse liedjes met ze. We geloven dat God van ons houdt en dat we zijn kinderen mogen zijn. God is heel belangrijk in ons leven.
In de peuteropvang wordt speels aandacht besteed aan de stap naar basisonderwijs. Wij gebruiken het programma van Uk & Puk. Uk & Puk is  een totaalprogramma dat zich richt op de brede ontwikkeling van peuters. Taalontwikkeling staat daarbij voorop: spreken, luisteren en uitbreiding van de woordenschat.
Meer informatie, oa over de openingstijden, vindt u in onze informatiebrieven rechts op de pagina.
Wanneer u kosteloos een dag(deel) wilt ruilen kunt u dit aanvragen via het volgende formulier.

Professioneel en betrokken

De medewerkers van CKO de Ark zijn meelevend christen en nauw betrokken bij de christelijke identiteit van de opvang. Ze zijn professioneel opgeleid en werken op basis van een gedegen pedagogisch beleid. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van de kinderen.
Ons werkplan vindt u bij de downloads op deze pagina.

Kosteloos kennismaken?

We nodigen u graag uit om een keer te komen kijken. U kunt uw kind kosteloos 2 dagdelen laten ‘sfeerproeven’. Neem dan contact op met 1 van onze medewerkers op 06 – 29 06 39 49. De locatiemanager maakt graag met u een afspraak voor een informatief gesprek. U kunt ook een rondleiding krijgen. Deze kunt u hier online aanvragen.

Kinderopvang duur?

Onze tarievenbrochures staan hiernaast.
Kinderopvang is goedkoper dan u denkt. Als u recht heeft op toeslag kinderopvang is deze voor het 1e kind al gauw 80%. Bij een 2e kind kan dat oplopen tot 90%. Op onze locatie kunt u rekenvoorbeelden inzien. We kunnen u ook helpen met een persoonlijke proefberekening. Deze kunt u ook zelf maken via de site van de Belastingdienst.

Overige informatie

LRKP nummers:
BSO de Vijgenboom:  660799881
KDV de Vijgenboom:  511570910
BSO de Eikenboom :  115461425
KDV de Eikenboom : 128563503

Klik hier voor het inspectierapport van BSO de Vijgenboom
Klik hier voor het inspectierapport van PO de Vijgenboom
Klik hier voor het inspectierapport voor de PO de Eikenboom
Klik hier voor het inspectierapport van BSO de Eikenboom

© Copyright - CKO de Ark KvK: 60.64.34.12